Line@Merekropsterapi.dk

Åbent ved booking

Meré Kropsterapi er mit hjertebarn, så velkommen til.

Jeg hedder Line Biilmann. Jeg har en passion for, hvordan vi mennesker, får det bedre i vores liv. At vi får max ud af livet- og afhjælper de fysiske og psykiske sten, der nogle gange er på livets vej. At vi finder ro og balance, så vi kan være dem vi gerne vil være, overfor os selv og i samspil med vores omgivelser.

Jeg er uddannet læge-eksermineret fysiurgisk massør-og sportsbehandler, og har været virksomhedsmassør bl.a. I IBM, Udlændingestyrelsen og NovaSol.

Jeg er oplært i kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger både, på Comwell og på Marienlyst StrandSpa. Jeg har på Marienlyst StrandSpa, også fungeret i andre funktioner eks. som gusmester og kobberspaterapeut. På Marienlyst har jeg fået, merindsigt i og bekræftet, at ro, lækre omgivelse samt en nærværende og god service, giver behandlinger det ekstra touch, man gerne vil køre langt for at få.

Det, at jeg kombinere det bedste fra den fysiurgiske og dybdegående massage, med den helt rolige og afstressende wellnessmassage, give dig det bedste udgangspunkt i forhold til at få hjælp til ømme og spændte muskler i nakke, ryg, skuldre etc. Da det hele foregår roligt og med den størst indføling, ifht. kroppens signaler, kan du få ro på dit nervesystem. Dermed afspændes dine muskler hurtigere og jeg kan komme dybere ned i musklerne og få fat lige der, hvor der er mest brug for det. Det er min overbevisning, at man godt må mærke massagen samt at det nogle steder kan være ømt, men det må ikke gøre så ondt, at man spænder op… en hårfin balance. Derfor opfodrer jeg til, at dig som ligge på briksen, fortæller undervejs, hvis noget føles ubehagelig eller gør ondt. Ligeledes sætter jeg stor pris på at få at vide, hvis jeg skal trykke hårdere, så vi i fællesskab finde det rette tyk.

Jeg har derudover videreuddannet mig ved diverse kurser etc:

Nada- øreakupunktur

Japansk liftig

Japansk ansigtsakupunktur

Reik 1

• Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har i mange år arbejdet på opholdssted/døgninstitution for unge med psyko-sociale udfordringer. Her har jeg erfaret at kroppen har stor betydning for de psykiske helingsprocesser samt at massage er en god indgang til at få kroppen til at respndere postivtivt ifht. problemstillinger som stress, angst, depression, sorg etc.

Her kommer Nada, Japansk lifting og Reiki også ind- Det er fantastiske måder at støtte op om afhjælpning af fysiske og psykiske ubalancer i kroppen.

• Jeg har altid været meget opsøgende i fht. viden om krop- psykesammenhænge, og derfor læser jeg en masse om dette emne, deltager i div. foredrag/summits etc. Det gør jeg for at stille min nysgerrighed for emnet tilfreds-og ikke mindst for at være så godt klædt på som muligt, til at give dig den bedste behandling.

MERÉ KROPSTERAPI:

Og så tænker du nok, at det er et mærkeligt navn : “Meré” Kropsterapi ….. hvad er det lige”? Hvad betyder det? Er det mere som i mere af noget ? Er det en afart af mere som betyder mor på fransk?

🏝Det er en lang historie, men kort fortalt er Meré et navn. Det er navnet på en kvinde jeg mødte, da jeg som ung rejste alene rundt i Ny Kaledonien, som ligger i Stillehavet. Jeg rejste rundt med telt og boede et stykke tid på øen Maré, hvor der lå et lille hotel/gite lige ud til den smukkeste strand. Her arbejede Meré og hendes søster, Alice. Jeg blev hurtig en del af de lokale og der opstod en fortrolighed mellem Meré og jeg . En aften da vi var ude i bushen for at samle brænde til bålet, havde vi de fineste samtaler om livets mange facetter. Den smukkeste fuldmåne ledsagede os på himlen mens vi samlede brænde og talte. Hun pegede op på månen og fortalte at hendes navn “Meré”, betyder måne på lokalsproget på den lille ø, Maré, hvor hun boede. Jeg sagde til hende, at når jeg engang fik en pige, ville jeg opkalde hende efter hendes navn – MERÉ

Jeg har været så heldig at få to dejlige drenge, men ikke nogen pige, så derfor blev det min virksomhed, som blev opkaldt efter Meré. Det har jeg også gjort, da det ligeså skal minde mig om ( og måske inspirere andre til)

-At livet er skønt og fuld af gode eventyr, hvis man tør kaste sig ud på dybt vand engang imellem.

– At man skal være åben overfor andre mennesker samt nye situationer

– At alt det vi tager for givet her i vores liv, er de få forundt

– At være taknemmelig

– At tage godt vare på sig selv og andre

-At gå efter sine drømme

Meré Kropsterapi er en af mine drømme, og jeg vil glæde mig til at se dig i min skønne lille klinik, i Espergærde.