Line@Merekropsterapi.dk

Åbent ved booking

Alt er energi- det ved vi fra kvantefysikken. Hver en celle i os er energi. Nogle gange er vi drænede for energi, hvilket resultere i, at vi kan blive trætte, irritable etc. Ved længerevarende energitab- og stagnation udvikler vi måske fysiske og psykiske symptomer. I yderste konsekvens alvorlige sygdomme.
Ved at afbalancere din energi og få ro på kroppen, kan du være med til at hjælpe din krop til at komme i balance og regenere.

Denne behandling er til dig som har lidt spændinger i ex. nakken, og samtidig har brug for total ro og regenerering.

En særdeles god behandling, hvis du oplever stresssymptomer.
Behandlingen foregår ved, at du ligger på den lune briks (med tøj på – det område der skal masseres skal være frit). Du ligger med et tæppe på. Jeg masserer først det sted du har brug for at få løsnet ex. nakken, i ca. 15 min. Derefter begynder den egentlige energiboost- afbalancering. Det foregår på den måde, at jeg placerer mine hænder på forskellige energicentre på din krop og du får afbalanceret din krop og sind. De fleste kommer i en meget dyb og meditativ tilstand. Du kommer ned i kroppen og du kan bedre mærke, hvad du har brug for, samt får clearet sindet, så evt. nye konstruktive mønstre kan indfinde sig.

https://mere-kropsterapi.planway.com?d=7804&sid=104371